Skip to main content
Search

Неоглюкозамин: Изравнява тена на кожата и прави по-ярка кожата за 1 седмица

neoglukozamin

Какво представлява Neoglucosamine®?

Досега вероятно сте чували за AHA, PHA и хиалуроновата киселина. Е, време е да се запознаете с най-новата съставка за изсветляване на кожата на пазара. Neoglucosamine® е превъзходна аминозахар, която подпомага възстановяването и изсветляването на кожата. Точно както хиалуроновата киселина засилва хидратацията, Neoglucosamine® разкрива яркостта на кожата. Всъщност, за разлика от други изсветлители на кожата, Neoglucosamine® всъщност е градивен елемент на хиалуроновата киселина, която помага за обновяването на кожата за по-свеж, по-сияен тен.

Как действа неоглюкозаминът?

На всеки 30 дни естествено сваляме повърхностния си слой на кожата. Това се нарича повърхностен клетъчен оборот. Но понякога тези стари клетки на кожата не падат и тогава тенът ви започва да изглежда матов. Но какво точно е матовата кожа? Просто казано, матовата кожа е резултат от дехидратация, неравномерен тон и текстура.

За да се справи с това, неоглюкозамина работи за задоволяване на трите ключови нужди от изсветляване на кожата:

Обновяване: Доказано е, че неоглюкозаминът повишава обновяването на повърхностните клетки 10 пъти по-бързо от кожата, която не е третирана. Той ускорява процеса на обновяване на кожата ви, като помага на старите клетки да се отлепят.

Равномерен тон

За да осигури по-равномерен тен и текстура на кожата, Neoglucosamine® намалява появата на тъмни петна, като нарушава производството на пигментация на кожата.

Хидратира

Като градивен елемент на хиалуроновата киселина, Neoglucosamine® е ефективен за хидратиране на кожните клетки за сияен тен.

Освен това, Neoglucosamine® е дори полезен за предотвратяване на фини линии!

Най-добрата рутина за по-светла кожа

Вижте сами как Neoglucosamine® може да разкрие по-ярка и равномерна кожа само за 1 седмица с новия Neutrogena Bright Boost. Тази многофункционална серия използва силата на Neoglucosamine®, за да поддържа кожата ви хидратирана, докато отстранява старите клетки. Разберете как можете да включите Bright Boost във вашия режим:

Bright Boost гел-крем

Ускорете обмяната на повърхностните клетки с този лек, хидратиращ гел-крем, обогатен с Neoglucosamine®, PHAs и AHA ексфолианти. Нанасяйте го два пъти дневно върху лицето и шията си, за озаряващ ефект.

Bright Boost ОЗАРЯВАЩ СЕРУМ

Подобрете тона, текстурата и чистотата на кожата си с този изсветляващ серум, обогатен с Neoglucosamine®. Масажирайте 4 до 5 капки дневно в лицето си. Професионален съвет: Ползвайте го с гел крема за 3 пъти по-голяма изсветляваща сила!

Bright Boost ОЗАРЯВАЩ УЛТРА ЛЕК ФЛУИД SPF 30

Излагането на слънце е една от основните причини за дехидратирана кожа, неравен тон и текстура.

Най-добри практики:

Bright Boost е безопасен за употреба със съставки като AHAs, PHAs и BHAs, но смесването на Bright Boost с ретинол може да намали ефикасността и на двата продукта. Ако продуктите с ретинол също са във вашата ежедневна грижа за кожата ви, опитайте се да редувате употребата им.

Neutrogena cara

Какво представлява хиалуроновата киселина и какви са нейните ползи за кожата?

Защо глицеринът е Вашата нова защита срещу суха кожа

Find My Clear Skin Routine

По-добра ежедневна грижа за кожата и красотата със съвети от експерти.