Skip to main content
Search

Изненадваща иновация в почистването на кожата, която ви помага да поддържате кожата си здрава

grizha za kozhata

Сигурно сте чували много пъти: важно е да миете лицето си два пъти на ден, всеки ден. Но знаете ли, че някои почистващи препарати, в допълнение към премахването на мръсотия, мазнина и грим, могат да бъдат изненадващо тежки за кожата ви?

Това се случва, защото някои традиционни почистващи препарати за кожа съдържат малки молекули, които могат да проникнат в повърхността на кожата, като отнемат не само мръсотията, но и мастните киселини, които са полезни за доброто състояние на кожата. Важно е кожата да е чиста, но поддържането на естествена хидратация и баланс на мазнините е от съществено значение за поддържането й здрава.

Почистването и грижата за кожата, която е първата ни обвивна защита, е свързана със здравето. Въпреки че няма пряка връзка, има непряко влияние; следователно почистването предполага набор от навици, които влияят на здравето.

 

Barrier CareTM за почистване на кожата

Потопете се в най-новата иновация на Neutrogena® в технологията за почистване на кожата: Barrier Care™.

Целта, с която беше замислена технологията Barrier Care™, беше проста: да се разработи високоефективен почистващ препарат, който не уврежда кожата. Резултатът е метод за почистване на кожата, който използва по-големи молекули (полимери) за почистване на кожата, без да прониква (и по този начин да нарушава) кожната бариера, което помага на кожата да поддържа естествения си баланс.

Според експертите от Neutrogena® поддържането на правилния баланс на мастни киселини и кожни липиди е от ключово значение по време на грижа за кожата. Естествените масла в кожата я смазват и я поддържат здрава и хидратирана. Ако премахнете твърде много слоеве, кожата може да страда от дразнене и стрес. Поради тази причина Barrier Care™ премахва само излишната мазнина, спестявайки полезните елементи, които помагат на кожата да се защити.

Иновативната технология Barrier Care™ e включена в продукти като Neutrogena® Hydro Boost мицеларна вода с тройно действие. Тези почистващи препарати са подходящи за всички типове кожа, но са специално създадени за млади жени, които търсят пълно почистване на лицето без агресивни странични ефекти.

Почистващите продукти Hydro Boost имат подобна технология като хидратиращите продукти Hydro Boost, като помагат на кожата да задържа влагата. Резултатът е идеално чиста кожа, която е хидратирана, балансирана и сияйна.

 
ten uscat

Ние отговаряме на всички Ваши въпроси относно ретинола за кожата

Ние отговаряме на всички Ваши въпроси относно ретинола за кожата

Find My Clear Skin Routine

По-добра ежедневна грижа за кожата и красотата със съвети от експерти.